7 C
Tuzla
13.04.2024.

Adis Škaljo: “Upoznajmo svoju domovinu, nismo ni svjesni koliko ona egzotičnih destinacija posjeduje”

Kroz naš projekat „Biraj srcem, biraj BiH“ u sklopu kojeg promovišemo turističke potencijale Bosne i Hercegovine, domaće umjetnike, ali i sve što je domaće učešće je uzeo veliki broj javnih ličnosti iz BiH. Jedan od njih je i Adis Škaljo iz Zenice, sa adresom boravka u Sarajevu. Inače, nekadašnji član brojnih bh. bendova, a našoj javnosti je postao poznat kao pobjednik muzičkog takmičenja „Zvijezda možeš biti ti“, nakon kojeg i započinje solo karijeru.

Uz taktove numere “Za nas“, numere koja je osvojila bh. muzičku scenu BiH 2017. godine Škaljo je slušateljima Slon radija, ali i svim dobrim ljudima poručio :

„Ljudi koji me poznaju znaju da sam oduvijek bio čovjek koji voli svoju zemlju.  Novonastala situacija pružila nam je priliku da podobnije upoznamo sve ljepote divne nam Bosne i Hercegovine. Pa zašto to ne učiniti. Pozivam vas da ovo ljeto upoznate sve egzotične destinacije u BiH. Siguran sam da ćete se iznenaditi kada shvatite koliko ih ima i koliko su savršene. Planine, more, vodopadi, rijeke, jezera, jednom riječju Bosna i Hercegovina. Zar trebamo više?“

Sve javne ličnosti sa kojima smo razgovarali su saglasni u jednom, a to je da ove godine trebamo birati srcem, birati BiH, jer domaće je najbolje.

 

Vezane vijesti

TUZLA