15 C
Tuzla
20.05.2024.

Adnan Jahić: Nadam se da ćemo se kući vratiti sa pobjedom

Premijerligaška utakmica između FK Krupa – FK Sloboda igra se danas u Krupi na Vrbasu sa početkom od 15:00 sati.

Biće ovo susret sa posljednjeplasiranim timom lige u kojem Crveno – crni traže nove bodove. Prema riječima Adnana Jahića, člana stručnog štaba, prvotimci su spremni za sve izazove u Krupi:

“Gostujemo kod jedne veoma dobre ekipe bez obzira što su posljednji na tabeli. Oni ulaze s nekom psihološkom prednošću nakon prošlog kola, mi izlazimo iz poraza. Nama nedostaje Balić, ali mislim da dosta dobijamo povratkom Husejinovića. Drugačiji smo s njim. Mi ćemo dati sve od sebe što se tiče i htijenja i želje i nadam se da ćemo se kući vratiti s pobjedom”, objašnjava Jahić.

Krupljani su posljednji na tabeli, no još uvijek nisu otpisani i ispraćeni u niži rang takmičenja. Stoga, oprez mora postojati u sutrašnjem susretu.

“Oni su dobar tim. Njih niko nije nadigrao što se vidi iz rezultata. Bod protiv Tuzle City, bod protiv Širokog, dobra partija na Koševu. Posjeduju kvalitet to je sigurno. Mislim da su do sada igrali rasterećeno pa im je sve polazilo za rukom. Oni najavljuju da idu na opstanak, što je drugačija situacija. Sada kada imaju imperativ, to je već druga priča. Nama pozicija na tabeli ne dozvoljava nikakve kalkulacije, idemo ih napasti od prve minute”, zaključuje Adnan Jahić.

 

Vezane vijesti

TUZLA