2.8 C
Tuzla
18.04.2024.

Almas Smajlović novom pjesmom obradovao fanove i pozvao ih da slušaju domaću muziku i ljetuju u svojoj domovini

 

Almas Smajlović, sarajevski muzičar proteklih dana promoviše svoju najnoviju pjesmu „Bol“, jednu predivnu baladu kojom izaziva eksploziju emocija kod svojih fanova. Lagano, singlovima, najavljuje i svoj prvi solistički album, a dok uživamo u singlovima, koji će se nać na njegovom albumu s Almasom smo razgovarali i o turističkim potencijalima BiH.

Kako ističe kada sjedete u automobiul pustite pjesmu „Bol“ i pravac do nekih bh. planinskih ljepotica, koje su idealne za vrijeme ljetnih vrućina i tropskih dana. Za one koji nisu ljubitelji planina, Almas savjetuje da obiđu rijeke u BiH, kao što su Una, Drina, Neretva, a svakako da uživamo i u čarima Panonskih jezera u Tuzli, jer kada je turizam u pitanju BiH uistinu ima šta ponuditi.

Almas Smajlović je još jedna javna ličnost koja se uključila u projekat RTV SLON „Biraj srcem, biraj BiH“, gdje promovišemo sve što je domaće sa akcentom na domaći turizam, jer upravo mnogi će zbog složene epidemiološke situacije ove godine godišnji odmor ipak provesti u svojoj domovini i možda prvi put posjetiti neke destinacije, koje ranije nisu imali priliku posjetiti, a da donesemo konačno odluku gdje ljetovati ove godine, svakako prijedlozi javnih ličnosti uvijek nam dobro dođu.

Vezane vijesti

TUZLA