21.7 C
Tuzla
24.03.2023.

Almir Arnaut: ” Glasaj i nek pobijedi istina”

“Građani Tu sam, stojim pred vama i ne tražim ništa drugo nego da pozovete sve živo da glasa da naš grad Tuzla bude grad sreće i sporta, zdrave mladosti, sigurnih ulica i igrališta, zaposleni svi stručni i sposobni a podobni i nesposobni neka odgovaraju za sve čemu su uzrok da mi trpimo 30 godina posljedice,kad kažem MI, mislim na porodice poginulih Tuzlaka, njihovu djecu,nas RVI svih grupa iz Tuzle,nas svih boraca ARBiH i naravno svi smo Mi voljeli i Bosnu i Tuzlu al nismo ni krali, ni klali nego čuvali svaki život.
Ukoliko odlučite da vam je ovaj 5.Februar REVOLUCIJA i da ste svjesni da moramo grad uzeti u svoje ruke ili smo ostatak života prepustili baš onima koji su krivi i za rat,ratno profiterstvo,za ratnu pljačku i poratne prevare i otimanja od građana svega zajedničkog i privatnog,od identiteta,  imovine,zdravlja,budučnosti i čak u posljednje vrijeme i nade.
Vratite nam nadu 5. Februara jer 65.000 ne glasa,5000 Vas je nepismeno ili vas nema kao što i MI nestajemo-GLASAJ I NEK POBJEDI ISTINA”- navodi se u saopštenju za javnost Almira Arnauta, nezavisnog kandidata za gradonačelnika Tuzle.

POSLJEDNJE DODANO