18 C
Tuzla
13.06.2024.

Amil Lojo: “Konzumirajmo i birajmo domaće, spasimo radna mjesta naših najmilijih”

Amil Lojo, muzičar, producent, ali i autor brojnih hitova ovih dana u studiju vrijedno radi s Amelom Ćurićem, na njegovoj novoj pjesmi „Moje zauvijek“, a sudeći po najavama na društvenim mrežama, bit će ovo još jedna ljubavna balada, koja će obradovati brojne Amelove fanove.

Inspirisan novom pjesmom Amela Ćurića, ali i stanju u našoj državi, kao i posljedicama pandemije korona virusa, koje su na svojoj koži itekako osjetili i umjetnici, naročito muzičari, kojima je proteklih mjeseci onemogućen rad, Lojo je uzeo učešće u kampanji RTV SLON pod nazivom „Biraj srcem, biraj BiH“, koja za cilj ima promociju svega što je domaće, te poručio:

„Želim da apelujem na sve bosance i hercegovce da kupuju i koriste domaće,  posebno u ovim vremenima izazvanim pandemijom. Kupovinom domaćih proizvoda čuvamo našu privredu i radna mjesta naših porodica, komšija, prijatelja. Također, apelujem na sve medije da puštaju što više domaću muziku, kako bi i mi autori i izvođači mogli da živimo od naših prava, kao i da ulažemo u muziku i budemo još bolji i kvalitetniji za vas, zato biraj srcem, biraj BiH“, poručio je Lojo.

 

 

Vezane vijesti

TUZLA