21.7 C
Tuzla
24.03.2023.

Gdje će Tuzlaci dočekati Novu godinu?

Nakon dvije godine pandemije korona virusa, pa samim tim i zatvaranja ugostiteljskih objekata i organizovanja slavlja, rođendana, pa i Nove godine u najužem krugu, ove godine ponovo su aktuelni dočeci u restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima.

Kako možemo vidjeti i čuti, ponuda je raznovrsna, kao i sama zainteresovanost građana za takav vid proslave, ispraćaja ove godine i dočeka Nove.

Istražili smo šta to nude ugostiteljski objekti za novogodišnju noć i reprizu u Tuzli, ali i malo dalje.

Ugostiteljski objekat ”Sezam – Tenis” priređuje zabavu za sve goste sa čak sedam muzičara. Cijena po osobi je 80 KM, dok je za reprizu dočeka Nove godine 1.1.2023. godine samo 10 KM.

Hotel Minero također organizuje doček Nove godine, a goste će zabavljati Lidija i Edy band. Cijena po osobi je 80 KM za doček, a za reprizu dočeka 25 KM. Iz ovog objekta ističu da je slobodan unos pića za obje noći.

U Dramar restoranu za novogodišnju noć nastupit će Tamburaški sastav Komšije i cijena po osobi je 80 KM.

Što se tiče ostalih zanimljivih dočeka, bit će to i u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići gdje posjetitelje čeka posebna ponuda.

Za one koji odluče proslaviti Novu godinu van granica BiH, preporuka je Banja Koviljača, gdje će nastupiti Naj naj orkestar a cijena je 120 KM po osobi. Ovaj band nastupa i 1.1.2023. godine a cijena je samo 17 KM.

POSLJEDNJE DODANO