15.5 C
Tuzla
19.05.2024.

Kompanija Menprom ocijenjena visokom ocjenom ispunjenosti kriterija za kvalitet

Kompanija Menprom oduvijek misli na sigurnost svojih kupaca.

Iz ove kompanije ističu da ulažu sve napore da zadovolje najviše kriterije za kvalitet  proizvoda. To su i dokazali tako što su auditori sertifikacione kuće Eurofins ovu kompaniju za 2020. ocijenili sa veoma visokom ocjenom ispunjenosti zahtjeva, čak 93,84 % .

Zahvaljujući IFS standardima Menpromovi proizvodi mogu se plasirati na tržišta svih najznačajnijih evropskih trgovačkih lanaca. Uvođenjem, a sada i obnavljanjem ovog standarda Menprom se obavezao da će nastaviti rad na zadržavanju postojećeg kvaliteta svojih proizvoda ali i da će raditi na podizanju sigurnosti cjelokupnog proizvodnog lanca, što će krajnjem potrošaču garantovati da će kupovinom i konzumacijom Menpromovih proizvoda zapravo jesti sigurne, kvalitetne i zdrave namirnice, meso i mesne prerađevine.

Podsjećamo, kompanija Menprom od ranije posjeduje međunarodni standard ISO 22 000-2005 iz 2007. godine sa HACCP prinicpima, HALAL certifikat iz 2008. godine kao i brojne druge certifikate i priznanja za kvalitet.

”Ovo je još jedna pohvala i vjetar u leđa za našu kompaniju da zbog sebe i vas i u godinama pred nama budemo samo bolji i radimo na svom unapređenju”, stoji u saopćenju iz kompanije Menprom.

Vezane vijesti

TUZLA