11 C
Tuzla
23.02.2024.

Ljetna nagradna igra Petrola i Slon radija – Proglašena sretna dobitnica ovog petka

BS Petrol, dugogdišnji prijatelj RTV Slon za vas je spremio nagrade u junu. Ljeto nam je stiglo i nagradili smo četiri sretna dobitnika, svakog petka u junu. Ljeto je vrijeme za darivanje!

U današnjoj, četvroj u junu, nagradnoj igri Petrola i Slon radija proglašena je naša sretna dobitnca. Minela Buljubašić odgovorila je na naše nagradno pitanje i osvojila deset žetona za ukusnu i osvježavajuću kafu na putu.

Petrol je četiri slušatelja i slušateljke Slon radija nagradio sa po 10 žetona za najukusniju kafu na putu, a jedini uslov je bio da budete uz Radio Slon svakog petka, pozovete nas i odgovorite na pitanje “Gdje možete popiti najbolju kafu na putu?”

Naši dobitnici družili su se svakog petka sa ekipom na talasima Slon radija, bili su brzi, pozvali su nas i osvojili nagrade. U ovim toplim ljetnim danima na snazi su upozorenja federalnog hidrometeorološkog zavoda koja kažu da je neophodno praviti češće pauze dok putujete, stoga je odmor na Petrolu idealna prilika da popijete najbolju kafu na putu.

Hvala vam što ste bili dio ljetne Petrol priče!

Vezane vijesti

TUZLA