13.9 C
Tuzla
03.03.2024.

Mega diskont od danas i u Slavinovićima: Najpovoljnije mjesto kupovine

Kompanija Yimor d.o.o. iz Domaljevca sa lancom marketa Mega diskont otvorila je novi objekat u tuzlanskom naselju Slavinovići, pored hotela Tehnograd. Nakon otvorena tri objekta u zapadnom dijelu grada, sada i građani u istočnom dijelu na dohvat ruke imaju najpovoljnije domaće brendove. Savremeno uređeni objekat plod je truda, rada i želje da se građanima Tuzle ponudi mjesto gdje mogu pronaći sve što je potrebno za domaćinstvo.

Kupcima Megadiskonta je od danas na raspolaganju novi objekat u Slavinovićima koji se prostire na površini od 600m2. Cilj nam je stanovnicima Tuzle obezbijediti odličan ambijent svakodnevne kupovine. Raduje nas činjenica da smo i prije najave o otvorenju imali dosta upita o otvorenju objekta u Slavinovićima, navodi Amra Sinanović Mujić, voditeljica Marketinga kompanije Yimor d.o.o. – Mega diskont.

Maloprodajni asortiman čini roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd. U ponudi se nalazi preko 600 brendova, kako iz BiH tako i iz inostranstva  sa preko 4000 artikala od kojih je YimoR za većinu njih direktni uvoznik. Iz ponude izdvajaju Classy proizvode koji se nalaze u YimoR vlasništvu za koje se veže slogan Kvaliteta kod nas ima najnižu cijenu.

U našoj cjelokupnoj ponudi posebno mjesto čine Classy proizvodi, radi se o brendu koji je već prepoznat od strane kupaca i oni sami kažu da su veoma zadovoljni sa Classy proizvodima. U ponudi su dva nova Classy proizvoda, a to su vrhnje za kuhanje i vrhnje za šlag, ističe Amra Sinanović Mujić.

A svoje zadovoljstvo uslugom i proizvodima i danas su pokazali brojni kupci. Za one koji su među prvima stigli u novootvoreni objekat, Mega diskont je pripremio i simbolične poklone.

Ovo je 18. po redu Mega diskont u našoj zemlji i 43. maloprodajni objekat kompanije Yimor. Mega diskont u narednom periodu planira širenje mreže trgovina. Novi maloprodajni objekti bit će otvoreni u Zavidovićima i Žepču.

 

Vezane vijesti

TUZLA