10.5 C
Tuzla
24.02.2024.

(FOTO) MEGA diskont otvorio poslovnicu u Ljubačama – Posjetitelji oduševljeni

Mega diskont – prvi domaći diskont nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Novi prodajni objekat sada je otvoren i u Ljubačama u blizini Mlina Ljubače, tik pored magistralnog puta. Bogata ponuda, niske cijene, profesionalni radnici već prvog dana rada privukli su brojne posjetitelje.

”U prostoru ukupno površine sa preko 400 m2 Megadiskont nudi svojim širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. U ukupnoj ponudi se nalazi dobro poznati brend Classy. Uz već postojeći asortiman postoje i novi Classy proizvodi, a to su vrhnje za kuhanje i vrhnje za šlag” – objašnjava Amra Sinanović Mujić, voditeljica marketinga u Mega diskontu.

Prvi MEGA Diskont objekat otvoren je još 2015. godine. Maloprodajni asortiman čini roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd. U ponudi se nalazi više od 600 brendova sa oko 4000 artikala koju čine mnogobrojni brendovi iz BiH kao i poznatih brendova iz inostranstva.

”Uz uobičajeno niske cijene kakve smo već navikli u Megadiskontu dodatno smo kreirali svoju poslovnu strategiju kroz trajno nisku cijenu što omogućava kupovinu omiljenih proizvoda po najnižiji cijenama na tržištu tokom cijele godine,” poručuju iz Mega diskonta.

A svi kupci koje smo zatekli u novootvorenom Mega diskontu bili su i više nego zadovoljni ponudom i samim izgledom objekta.

”Oduševljena sam jer Ljubače ovolike, a samo jedna prodavnica. Ovo je palo ko sa neba…” kaže jedna od mušterija, dok jedan od kupaca kaže: ”Meni se čini fantastično zato što mi je sada blizu ne moram ići u Živinice za sitnicu i tako… Zadovoljan sam i sa izborom, nemam primjedbe nikakve, super je.”

Mega diskont u narednom periodu planira otvorenje novih poslovnica. Ljubazno osoblje, vrhunska usluga, bogat asortiman, samo su dio onoga što čeka kupce u Mega diskontu.

Vezane vijesti

TUZLA