20 C
Tuzla
28.02.2024.

MEGA Diskont – Sutra veliko otvorenje prodajnog objekta u Slavinovićima!

Novi prodajni objekat Megadiskont sa svojim motom „prvi domaći diskont“ vrata će otvoriti već sutra 04. juna u tuzlanskom naselju Slavinovići, tačnije na adresi Žarka Vukovića u Hotelu Tehnograd, već od 7 sati.

Inače, YimorR DOMALJEVAC je jedna od prvih privatnih veletrgovinskih firmi na području BIH, osnovana  1989 godine. Prvobitne aktivnosti su vezane za veleprodaju sa nekoliko malih trgovina što je ustvari preteča današnjim aktivnostima unutar kompanije. Prva prodavnica YimoR otvorena je 03.05 1989.god. Misija i vizija koja je postavljena tada vrlo brzo je urodila plodom te je daljnji razvoj išao munjevitom brzinom. Imperativ je bio na razvoju regije u kojoj kompanija djeluje, međutim kada je taj cilj  dostignut ambicije su se povećale. Razvoj veleprodaje neminovno je pratio i razvoj maloprodajne mreže te YIMOR trenutno ima više od 441 zaposlenih, više od 40 maloprodajnih objekata i veleprodaju sa  više od 24 komercijaliste i voditelja prodaje na terenu.

MEGA Diskont je relativno nova ideja u okviru kompanije te se pokazala kao veoma uspješan projekat. Prvi MEGA Diskont objekat  otvoren je u decembru 2015 godineMaloprodajni asortiman čini roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd.

U ponudi se nalazi preko 600 brendova sa oko 4000 artikala koju čine mnogobrojni brendovi iz BiH kao i poznatih brendova iz inostranstva, od kojih je YimoR za većinu njih direktni uvoznik.

Posebno se ističu CLASSY proizvodi koji se nalazi u YimoR vlasništvu a u potpunosti odgovaraju sloganu KVALITETA IMA NAJNIŽU CIJENU, jer se radi o veoma kvalitetnim proizvodima po izuzetno pristupačnoj cijeni, poput Classy kajmaka, jogurta, sitnog šećera, kao i brojni drugi.

Nakon dugogodišnjeg poslovanja u Tuzli i više od tridesetogodišnje tradicije u poslovanju, YIMOR DOMALJEVAC i MEGADISKONT- prvi domaći diskont, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Osim, sada već dobro poznatih  prodajnih objekata u Tuzli, u petak, 04. juna, otvoriti će još jedan prodajni objekat. Ovaj put, riječ je o tuzlanskom naselju Slavinovići, tačnije na adresi Žarka Vukovića u Hotelu Tehnograd.

Vezane vijesti

TUZLA