15 C
Tuzla
07.06.2023.

MUP TK: Objavljene rang liste po konkursu za prijem policijskih službenika

Na web stranici MUP-a TK danas su objavljene liste po okončanom Javnom konkursu-oglasu za prijem policijskih službenika u Upravi policije MUP-a TK.

Objavljeni tekst prenosimo u nastavku:

Na osnovu člana 16. Pravilnika o postupku i rasporedu testiranja kandidata u procesu odabira policijskih službenika, u postupku odabira policijskih službenika po Javnom konkursu-oglasu, koji je objavljen dana 20.07.2022.godine za prijem policijskih službenika u Upravi policije MUP-a TK-a za početni čin „policajac“, kao prvi nivo pristupanja policijskom organu – broj izvršilaca 160, čin „mlađi inspektor“, kao drugi nivo pristupanja policijskom organu – broj izvršilaca 38 i čin „mlađi inspektor-kriminalistički vještak hemijskog vještačenja“, kao drugi nivo pristupanja policijskom organu – broj izvršilaca 2, Komisija za izbor Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, objavljuje LISTE kako slijedi:

  1. Lista kandidata prema dodijeljenim identifikacionim brojevima – šiframa koji su aplicirali za čin „POLICAJAC“ sa rezultatima postignutim na svakom testu, kao i konačne rezultate svih kandidata koji su pristupili testovima, lista,
  2. „Policajci“ koji nisu pristupili na intervju, lista,
  3. Lista kandidata prema dodijeljenim identifikacionim brojevima – šiframa koji su aplicirali za čin „MLAĐI INSPEKTOR“ sa rezultatima postignutim na svakom testu, kao i konačne rezultate svih kandidata koji su pristupili testovima, lista,
  4. „Mlađi inspektori“ koji nisu pristupili na intervju, lista,
  5. Lista kandidata prema dodijeljenim identifikacionim brojevima – šiframa koji su aplicirali za čin „MLAĐI INSPEKTOR-KRIMINALISTIČKI VJEŠTAK HEMIJSKOG VJEŠTAČENJA“ sa rezultatima postignutim na svakom testu, kao i konačne rezultate svih kandidata koji su pristupili testovima, lista.

POSLJEDNJE DODANO

error: Upozorenje: Zaštićen sadržaj!!