14 C
Tuzla
19.04.2024.

Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava na ime jednokratne pomoći samostalnim djelatnostima u vlasništvu fizičkih lica

Na osnovu člana 9. Pravilnika o načinu dodjele bespovratnih finansijskih sredstava na ime jednokratne pomoći samostalnim djelatnostima u vlasništvu fizičkih lica sa područja grada Tuzle u cilju ublažavanja negativnih posljedica pandemije koronavirusa, Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu Grada Tuzla, dana 14.07.2020. godine, objavljuje:

JAVNI POZIV za dodjelu sredstava na ime jednokratne pomoći samostalnim djelatnostima u vlasništvu fizičkih lica registrovanih na području grada Tuzle u cilju ublažavanja negativnih posljedica pandemije koronavirusa (COVID-19)

I – Predmet Javnog poziva

Ovim Javnim pozivom prikupljaju se prijave samostalnih djelatnosti u vlasništvu fizičkih lica, registrovanih na području grada Tuzle, za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava na ime jednokratne pomoći, s ciljem ublažavanja negativnih posljedica pandemije koronavirusa (COVID-19).

Kompletan tekst Javnog poziva, sa pripadajućim obrascima, možete preuzeti na sljedećim linkovima:

http://grad.tuzla.ba/wp-content/uploads/2020/06/Javni-poziv-za-jednokratnu-pomo%C4%87-fizi%C4%8Dkim-licima-koja-obavljaju-samostalne-djelatnosti-i-obrte-zbog-korone-juli-2020.pdf

Vezane vijesti

TUZLA