5 C
Tuzla
27.02.2024.

Otvoren Mega diskont u Zavidovićima: Ponuda po mjeri kupca

Kompanija Yimor d.o.o. iz Domaljevca sa lancem marketa Mega diskont nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže. Novi objekat Mega diskonta otvoren je danas u općini Zavidovići na adresi Zlatnih ljiljana bb. i od ranih jutarnjih sati privukao je brojne kupce. U novom, savremeno uređenom objektu, građani Zavidovića mogu pronaći sve što je potrebno za domaćinstvo.

Intenzivno širenje i unapređenje naših maloprodajnih objekata rezultat su truda i rada svih naših uposlenika kojih je danas za devet više. Cilj nam je da kupcima obezbijedimo kvalitetne proizvode po najnižim cijenama na tržištu i smatramo da se naš uspjeh mjeri zadovoljstvom naših kupaca, ističe  Amra Sinanović Mujić, voditeljica Marketinga kompanije Yimor d.o.o. – Mega diskont.

U ponudi Mega diskonta se nalazi preko 600 brendova, kako iz BiH tako i iz inostranstva  sa preko 4000 artikala. Iz ponude izdvajaju i Classy proizvode čiji se asortiman svaki dan širi pa su od nedavno u ponudi i novi slatki proizvodi: domaći keksi preliveni čokoladom i Classy rolat od čokolade i lješnjaka. Osim prehrambenih proizvoda, maloprodajni asortiman čine i neprehrambeni proizvodi: tekstil, igračke za djecu i druge kućne potrepštine.

U neprehrambenoj ponudi nalazi se odjel hemije čime su kupci posebno zadovoljni i posebno ističemo da imamo vegan i bio proizvode za ličnu higijenu, navodi Amra Sinanović Mujić.

Uposlenici redovno  osluškuju želje i potrebe kupaca te šire svoju ponudu prema njihovim zahtjevima. Svoje zadovoljstvo uslugom kupci su iskazali i danas.

Mega diskont u Zavidovićima peti je novootvoreni  objekat ove godine, a 19. po redu u našoj zemlji. Do kraja godine će nastaviti sa širenjem mreže trgovina, a uskoro se očekuje otvaranje novog objekta u Žepču.

 

Vezane vijesti

TUZLA