7.8 C
Tuzla
18.04.2024.

Otvorena poliklinika i laboratorija na Slatini: Preko 2500 laboratorijskih analiza dostupno građanima!

Dugogodišnji lider u zdravstvu, privatna zdravstvena ustanova Plava Poliklinika, nakon 22 godine uspješnog rada, zvanično je otvorila vrata poliklinike i savremene laboratorije “Plava Lab” u tuzlanskom naselju Slatina.

Generalni direktor Plave Poliklinike, dr. Senada Hujdurović, naglašava da su se na ovaj korak odlučili vođeni željom da  najkvalitetniju zdravstvenu uslugu pruže u užoj gradskoj jezgri i na taj način pacijentima omoguće dodatne olakšice za provjeru zdravstvenog stanja.

“Odlučili smo proširiti naše kapacitete otvaranjem ispostave Plave poliklinike ali i savremene laboratorije na Slatini, čiji je početak rada sada zvanično obilježen. U ispostavi Plave Poliklinike, koja se bavi primarnom i specijalističko-konsultativnom zdravstvenom djelatnošću, pacijenti mogu očekivati profesionalan i individualan pristup koji će u potpunosti korespondirati konceptu dosadašnjeg poslovanja naše poliklinike. Posebno želim naglasiti da će pacijentima biti omogućeno izdavanje svih vrsta ljekarskih uvjerenja, zatim obavljanje ginekoloških, internističkih, neuroloških i drugih specijalističkih pregleda”, rekla je dr. Senada Hujdurović ističući da je za pacijente od posebnog značaja otvaranje savremene laboratorije “Plava Lab”.

Sama svjesnost važnosti laboratorijskih pretraga u blagovremenom postavljanju ispravne dijagnoze i prevenciji vodećih bolesti otvorila je nove mogućnosti i podstakla na jedinstven cilj, a to je da kvalitet koji se pruža pacijentima u postojećoj laboratoriji Plave Poliklinike bude dostupan i u “Plavoj Lab”.

“Nakon više od dvadeset godina iskustva u laboratorijskoj dijagnostici i preko desetine hiljada zadovoljnih pacijenata, spremni smo da i na novoj lokaciji opravdamo povjerenje i osiguramo najbolju i najbržu uslugu. Naš osnovni cilj je da omogućimo precizne i u kratkom roku gotove laboratorijske analize. Shodno tome, pacijentima će biti na raspolaganju preko 2500 laboratorijskih analiza koje se zasnivaju na najnovijim medicinskim dostignućima i omogućavaju svakoj osobi da u najkraćem roku dobiju potrebne rezultate po pristupačnim cijenama”, kazala je dr. Senada Hujdurović.

Posebna novina u ponudi je usluga patronažne službe, gdje na poziv medicinski radnik dolazi na željenu adresu.

“Za sve one koji nisu u mogućnosti da dođu do naše laboratorije omogućili smo uslugu patronaže koja podrazumijeva dolazak na kućnu adresu i uzorkovanje u prijatnosti kućnog doma. Time ćemo starije, bolesne i slabo pokretne osobe poštediti izlaganja dodatnom naporu za fizički dolazak”, dodaje dr. Džemil Hujdurović.

Povodom otvaranja laboratorije “Plava Lab” na Slatini pripremljene su i posebne pogodnosti:

-besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz do 22.07.2020.

-akcijska cijena hormona štitne žlijezde od 30KM do 15.08.2020.

Kao i do sada Plava poliklinika Vam nudi koncept – sve na jednom mjestu, uz brze, tačne i pouzdane nalaze.

Za pacijente su u poslovnici na Slatini pripremljeni i laboratorijski paketi po odličnim cijenama! Posebno ćemo  izdvojiti LAB STANDARD koji podrazumijeva: KKS, sedimentaciju, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol i trigliceride – po specijalnoj cijeni od 20 KM.

Za detaljnu provjeru Vašeg zdravlja dostupni su Vam i:

  • LAB OPTIMUM
  • LAB PREMIUM ZA NJU
  • LAB PREMIUM ZA NJEGA
  • LAB ŠTITNA ŽLIJEZDA
  • LAB PREMIUM ŠTITNA ŽLIJEZDA

Detalje o sadržaju paketa potražite na linku https://plavapoliklinika.ba/laboratorijski-paketi/

Novootvorenu laboratoriju i polikliniku možete posjetiti radnim danima od 07 do 19h i subotom od 08 do 15h.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon: 035 393 444.

Prekontrolišite svoje zdravlje u uslovima najsavremenije medicinske dijagnostike!Medicina koja liječi. Srca koja brinu. Plava Poliklinika.

 

Vezane vijesti

TUZLA