Poznati BiH gamer CeriX otkrio slatku formulu svog uspjeha

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

 

Bosanskohercegovački gamer, Adnan Cerić, javnosti poznatiji kao CeriX, jedan je od najpopularnijih youtubera na Balkanu. Prati ga više od pola miliona ljudi, a svojim umijećem online igranja, godinama “pali” internet i cjelokupnu gaming scenu. Gaming industrija posljednjih je godina doživjela poslovni procvat pa se na nju više ne gleda kao na aktivnost konstatnog sjedenja pred kompjuterom i virtualnog igranja nekoliko popularnih igara, već kao na poželjan i unosan posao, posebno među mlađom populacijom. CeriX je tako primjer uspješne osobe iz gaming industrije u Bosni i Hercegovini, ali i šire, koji originalnim pristupom prema publici koja ga prati, sudjeluje u kreiranju novih načina razmišljanja, ali i stvaranju inovativnog sadržaja na društvenim mrežama.

Ali za nizanje takvih uspjeha nije dovoljna samo vještina i puno vježbe, važno je posjedovati i energiju koja, prije svega, podrazumijeva jak imunitet i dobar san. Poznati gamer je tako odlučio igrati na sigurno pa je sa svojim pratiocima na Youtube kanalu, podijelio svoju slatku formulu uspjeha – Dukat čokoladno mlijeko.

Dnevnu dozu zdrave mliječne poslastice, CeriX tako pronalazi u Dukat čokoladnom mlijeku koje svojim bogatim ukusom  i teksturom, pomaže u održavanju koncentracije i boljeg pamćenja bez obzira na uzrast.