Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio Mjesnu zajednicu Husino

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio je Mjesnu zajednicu Husino i obišao radove na izgradnji kružnog raskrižja na Husinu. Projekt od velikog značaja za sigurnost prometa na magistralni cesti realiziran je  sredstvima Vlade Federacije BiH i JP Ceste Federacije.

”Zadovoljstvo je da će se  uspjeti u namjeri da se rekonstrukcijom putne komunikacije i izgradnjom kružnog raskrižja smanje gužve na Husinu. U nekoliko navrata su vijećnici HDZ BiH inzistirali na ovom projektu u gradskoj, županijskoj i federalnoj razini da bi se prepoznala važnost ovog projekta te se radujemo skoroj realizaciji radova”, naglasio je Vidović.

U  razgovoru s mještanima Husina izraženo je zadovoljstvo i zahvalnost što su uvaženi mnogi zahtjevi samih mještana i što se u najmanjoj mjeri narušio stari izgled tog dijela Husina. “Sačuvano je igralište, prilaz domu, pošti i za husinjane važan potporni zid tzv.mjesto ”na kamenu” rekao je predsjednik MZ Stjepan Božić. Uvaženi su svi zahtjevi uz poštivanje svih mogućih tehničkih uvjeta za izgradnju u zadanom prostoru i mogućnostima.

”Za HDZ BiH je važan daljnji razvoj Husina i kroz naredno razdoblje dužnosnici na svim razinama vlasti nastavit će raditi na poboljšanju uvjeta života kako na Husinu tako i cijelom gradu”, izjavila je Jasminka Mijatović, dopredsjednica GO HDZ BiH Tuzla