32 C
Tuzla
17.07.2024.

Predvodnik u inovacijama: Ledo lansirao jedinstvene proizvode na tržištu

Predvodnik u inovacijama Ledo lansirao jedinstvene proizvode na tržištu – kukuruzne Ledolette s ABC sirom i Ledo savijaču s trostrukim punjenjem Kao predvodnik u inovacijama, Ledo kontinuirano radi na stvaranju novih i jedinstvenih proizvoda koji kombiniraju najbolje iz svake kategorije.

Tako je potrošačima i ovaj put odlučio ponuditi dva dosad neviđena proizvoda na tržištu – hrskave i kukuruzne Ledolette s ABC sirom i prvu Savijaču s trostrukim punjenjem. Kao rezultat suradnje dvaju brandova, nastale su prve hrskave i kukuruzne Ledolette s ABC sirom, ujedno i jedini takav proizvod na tržištu. Obogaćene su finim, kremastim ABC sirom u hrskavom kukuruznom tijestu, s kukuruznim posipom koji im dodatno daje savršenu hrskavost i jedinstven doživljaj pri svakom zalogaju. Zbog jednostavnosti pripreme, idealan su snack baš za svako doba dana – kao fini doručak uz omiljenu kavu, uz veselo druženje s prijateljima i obitelji, za trenutke uživanja samo za sebe nakon hektičnog dana ili nakon večere uz najdraži film. Ljubitelje slatkih delicija posebno će razveseliti prva Savijača s trostrukim punjenjem, koja krije neodoljivu kombinaciju nježne vanilije, mliječne čokolade i nougat kreme.

Predstavlja najveću inovaciju na tržištu od lansiranja Okruglica s duplim punjenjem i to zbog modernog i inovativnog pristupa u samom proizvodnom procesu – tehnologije vertikalnog trostrukog punjenja. Novi proizvodi sve Ledo fanove osvojit će upravo zbog svoje originalnosti, ali i vrhunske kvalitete i pomno odabranih sastojaka s kojima Ledo nikad ne razočara svoje potrošače. Koliko su neodoljivi, mogu otkriti već sada ako požure do najbliže Ledo škrinje, gdje se i kriju.

Vezane vijesti

TUZLA