5 C
Tuzla
29.02.2024.

Premium Radler s okusom maline oduševio nepca i ponudio pravo ljetno osvježenje – Jeste li ga već probali?

Kako je i najavljeno prije petnaestak dana Pivara Tuzla tržištu diljem BiH, ponudila je novi proizvod- Premium Radler s okusom maline jarko ružičaste boje, napravljen u stilu proslavljenog Premium Radler Limuna.

„Malina al’ tuzlanska“ odmah je pobrala sve simpatije potrošača i piće je za koje se traži čaša više!

Radler s okusom maline predstavlja kombinaciju kvalitetnog pilsner piva i osvježavajućeg voćnog soka maline koji izvrsno gasi i najveću žeđ, što su potvrdili pivoljubci već sa prvim ljetnim vrućinama.

„Sigurni smo da će od svih ponuđenih radlera na tržištu potrošači prepoznati novi proizvod Premium Radler s okusom maline. Ovo je definitivno ukus koji ćete voljeti kao svaki slobodni ljetni dan. Preporučuje se konzumiranje uz lagana jela i opuštajuće ljetne trenutke“ kazali su iz Pivare d.d. Tuzla.

A da su ove riječi tačne, samo nakon petnaest dana prodaje, potvrđuju i potrošači!

Premium Radler s okusom maline, pored ostalih proizvoda iz Pivare Tuzla prepoznatljivog kvaliteta, koji su stalni izbor konzumenata, pobrao je sve simpatije i rekacije koje pristižu u Pivaru, više su nego odlične.

Fenomenalan ukus, pitka tekstura i boja koja dočarava ljeto upravo je ono što se od novog proizvoda i očekivalo, stoga i ne čudi što su svi zaljubljeni u ovaj pravi, osvježavajući  ljetni hit!

Podsjećamo, Premium Radler u pogonu tuzlanske pivare se počeo proizvoditi prema posebnim zahtjevima tržišta, uz veliku i dobru saradnju sa eminentnim distributerima iz Njemačke koji drže 70 % radlera i koji su pored izvrsne Stuparske vode i našeg vrhunskog piva, zaslužni za kvalitet.  Cjelokupna proizvodnja se redovno kontroliše u savremeno opremljenim laboratorijama Pivare Tuzla, a sve ove karakteristike su prepoznali i sami potrošači.

 

Vezane vijesti

TUZLA