7 C
Tuzla
02.03.2024.

RTV Slon/Mreža: Od sutra u 20 sati pratite tursku hit seriju „Ljubav i kazna“

Od sutra u terminu od 20 sati, svakog dana, u programu TV Slon možete pratiti tursku hit seriju „Ljubav i kazna“.

 Dramska serija „Ljubav i kazna“ donosi 109 nastavaka, a u naslovnim ulogama pojavljuju se Nurgül Yeşilçay, Muratu Yıldırımu i Feride Çetin. Radnja je smještena u Istanbulu, Bodrumu, te istočnoj turskoj pokrajini Van.

Iz radnje serije izdvajamo:

Savaş Baldar živi u Italiji, na prvi pogled sasvim običnim životom. No, iza maske obrazovanog i osjećajnog mladića stoji čovjek koji zna da jednog dana mora zauzeti mjesto u najbogatijoj obitelji u pokrajini Van na istoku Turske. Njegova obitelj je tradicionalna i “vlada” nad stanovnicima u Vanu, a njezino se poslovanje redovito povezuje s ”mutnim poslovima“. Savaş je pak odmalena htio drugačiji život, te je otišao studirati daleko od svog rodnog kraja.

Prelijepa Yasemin uzorna je djevojka koja radi u marketinškoj agenciji. Netom prije vjenčanja  svog zaručnika uhvati u krevetu s najboljom prijateljicom. Očajna i bijesna zbog te situacije, ali i činjenice da nikad nije spavala s niti jednim muškarcem zbog obećanja ocu, Yasemin se uputi u Bodrum u obližnji bar. Igrom slučaja Savaş, koji se vratio u Tursku na vjenčanje svog brata, tu noć radio je kod prijatelja u istom baru. Yasemin odluči sa simpatičnim strancem provesti strastvenu noć na brodu. Ujutro, mamurna i očajna, Yasemin pobjegne od Savaşa ne rekavši mu ni ime. Savaş je opčinjen Yasemininom ljepotom te je odlučan u namjeri da je ponovno sretne. On putuje u Van, a nakon bratovog vjenčanja s lijepom Çiçek, dolazi do velike obiteljske tragedije. Savaşev otaci brat poginu u prometnoj nesreći, a Savaş se mora suočiti s činjenicom da je došlo vrijeme da postane glava obitelji.

Sada je Savaş primoran stati na čelo obitelji koju je izbjegavao i sklopiti dogovoreni brak sa Çiçek ne znajući kako na drugom kraju zemlje Yasemin odgaja njegovog sina Omera…

Vezane vijesti

TUZLA