32 C
Tuzla
17.07.2024.

Šarmer malih ekrana i radijskog etera Rinko Golubović ove sedmice u emisiji “Iz ženskog ugla”

Miljenik žena, šarmer sa malih ekrana i jedan od najprepoznatljivijih glasova Balkana, Rinko Golubović, koji je prošle godine obilježio 50 godina uspješne karijere, nedavno je boravio u Tuzli, pa smo iskoristili priliku da ga ugostimo u emisiji „Iz ženskog ugla“, koju ove sedmice možete gledati u programu televizije Slon Extra u četvrtak od 21:10 sati.

Rinko Golubović je najveći dio svoje karijere proveo kao novinar Radija Sloboda Evropa, a svoje znanje u penzionerskim danima prenosi na mlađe generacije, koje su presretne što za edukatora imaju upravo njega.

Prisjećajući se svojih 50 godina aktivne novinarske karijere, Rinko se prisjetio nekih od najtežih, ali i najsretnijih momenata u svojoj karijeri. Uprkos ubrzanom tempu života otkrio nam je i kako je balanisaro između posla i porodice, a dotakao se i pitanja današnje otuđenosti među ljudima.

Zašto je uvijek rado viđen u svakom društvu, upravo iz razloga što se sa njima može razgovarati o svim temamam. Tako da smo u emisiji „Iz ženskog ugla“ govorili o braku, porodici, izgradnji ličnosti kod djece, ali i ženama u politici.

Ponekad sarkastičan, često duhovit, nadasve iskren, upravo takvog Rinka Golubovića ćete imati priliku i gledati u ovosedmičnom izdanju emisije „Iz ženskog ugla“. Nadamo se vašem povjerenju i ove sedmice u programu televizije Slon Extra u četvrtak od 21:10 sati.

 

 

Vezane vijesti

TUZLA