15.5 C
Tuzla
20.05.2024.

Savremeno-umjetnička škola: Poziv na saradnju, podrži naše učenike/ce

Srednja „Savremeno-umjetnička škola“ Tuzla, uz saglasnost Osnivača, objavljuje poziv i iskazuje interes za saradnju s posebno hrabrim i društveno-odgovornim pojedincima, firmama, ustanovama, institucijama, organizacijama, fondacijama i drugim oblicima domaćih i stranih pravnih subjekata koji su u prilici pružiti podršku i (dijelom ili u potpunosti) stipendirati učenike/učenice koji se školuju za „Izvedbenog animatora dramske umjetnosti i edukacije“ ili „Omladinskog lidera“ u prvoj generaciji školske 2021/22. godini.

Sa svima koji iskažu interes za bilo koji oblik podrške u školovanju naših učenika/učenica, Škola će potpisati Ugovor o saradnji u kojem se učenici i Škola obavezuju na paket promotivnih i drugih usluga kroz sve školske, nastavničke, roditeljske i učeničke projekte tokom cijele školske godine.

Udružite se s nama, da zajedno s našim ostalim prijateljima/cama i donatorima, realizujemo inovativan i savremeno-umjetnički pristup obrazovanju i odgoju učenika/učenica čime doprinosimo promociji i razvoju kulture, umjetnosti, omladinskog aktivizma, volonterizma, kreativne industrije, poduzetništva i pobošljanju uslova življenja u Bosni i Hercegovini.

Prvi poziv na saradnju je otvoren od 16.4 – 16.5.2021. godine, nakon čega slijedi kampanja promotivne zahvale i promocije onih pojedinaca i privrednih subjekata koji su odlučili pomoći ovaj inovativni pristup obrazovanju i odgoju srednjoškolaca.

Interes za saradnju možete iskazati uspostavljanjem kontakta s nama:

[email protected]

+ 387 61 36 56 00

Dobrodošli u školu kreativne (samo)spoznaje!

www.sus.edu.ba

 

Vezane vijesti

TUZLA