7 C
Tuzla
02.03.2024.

Sloboda sutra dočekuje Vogošću

Rukometni klub Sloboda danas je na konferenciji za medije najavio utakmicu 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv rukometnog kluba Vogošća. Utakmica je zakazana u srijedu sa početkom u 19 sati u Maloj dvorani SKPC Mejdan, bez prisustva publike.

Na press-konferenciji obratili su setrener Davor Kadić i golman Slobode Dražen Stojanović

Trener Slobode Davor Kadić: ”Maksimalno spremni dočekujemo Vogošću.”

”U goste nam dolazi jedna jako ozbiljna ekipa, koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača, što sadašnjih, što bivših reprezentativaca Bosne i Hercegovine. Mi marljivo u tišini radimo, analiziramo i maksimalno spremni dočekujemo naše goste. Vogošću respektujemo, ali će ih dočekati jedna ekipa puna želje, volje i vjere u sebe. Želimo da ostvarimo još jednu pobjedu kojom bi se približili vrhu tabele.” rekao je Kadić.

Kadić je na kraju dodao da je zdravstveni bilten igrača odličan.

Golman Slobode Dražen Stojanović spreman dočekuje utakmicu sa Vogošćom.

”Očekuje nas teška utakmica sa veoma dobrim protivnikom koji zasigurno spada u sami vrh bh. rukometa. Mi smo reprezentativnu pauzu iskoristili i odradili mini pripreme na stadionu Tušanj. Utakmicu dočekujemo spremni i u dobrom raspoloženju. Želimo da ostvarimo petu pobjedu u prvenstvu i nastavimo pobjednički niz.” kazao je Stojanović prisutnima.

 

Vezane vijesti

TUZLA