-0 C
Tuzla
22.04.2024.

Srebrenik: Počinje realizacija brojnih infrastrukturnih projekata!

Gradonačelnik Srebrenika dr. Nihad Omerović, na poziv vijeća i građana MZ Duboki Potok, posjetio je pomenutu mjesnu zajednicu i tom prilikom sa mještanima razgovarao o problemima sa kojima se suočavaju ali i o načinu rješavanja istih.

“Posjetu smo iskoristili i za obilazak naselja, posebno lokacija koje su ugrožene površinskim vodama. Nakon obilaska terena dogovoren je angažman gradske uprave na rješavanju ovog problema kao i dinamika izvođenja radova” – rekao nam je Omerović, te dodao da je mještane Dubokog Potoka upoznao sa brojnim infrastrukturnim projektima planiranim u MZ Duboki Potok a čija realizacija počinje ovoga ljeta.

“Riječ je o projektima rekonstrukcije puteva, izgradnje kanalizacije, ulične rasvjete itd. a realizacija ovih projekata umnogome će olakšati život građana ove mjesne zajednice”

Gradonačelnik Omerović je napomenuo da je Duboki Potok samo jedna u nizu MZ koje imaju u planu kada su u pitanju infrastrukturni projekti te pozvao građane da svojim sugestijama i prijedlozima pomognu u evidentiranju problema i prioriteta u svojim mjesnim zajednicama, a sve sa ciljem poboljšanja kvaliteta i standarda života građana u svim MZ na području Grada Srebrenika.

Vezane vijesti

TUZLA