18 C
Tuzla
16.06.2024.

Stranka za BiH Tuzla: Predstavljeni novi članovi, ugledni građani Tuzle

Stranka za Bosnu i Hercegovini ostvaruje izuzetan rast na području čitave zemlje. Tako je i u Tuzli. Jučer su predstavljeni novi članovi ove stranke, te su im svečano uručene pristupnice.

U prostorijama Stranke za Bosnu i Hercegovinu Tuzla upriličena je press konferencija za medije na kojoj su predstavljeni novi članovi: Hanka Redžić, predsjednica Udruženja medicinskih sestara i tehničara na nivou Federacije BiH, doktor medicine Adnan Šerak, specijalista ginekologije i akušerstva, doktor nauka Jasmin Fejzić, inženjer mašinstva i  Valid Jaganjac, profesor historije i geografije. Riječ je o uglednim građanima našeg grada koji će dati svoj doprinos u izbornoj kampanji ove godine i inače u radu stranke.

Predsjednik Gradske organizacije organizacije SBiH Tuzla Mirsad Muhamedbegović kazao je da se radi se o ljudima koji su prepoznali ideju stranke i koji su spremni da rade na njenom jačanju.

Pristupnice novim članovima na press konferenciji uručio je Admir Hrustanović, član Predsjedništva SBiH.

Na konferenciji za medije, prisutnima se obratio i Admir Čavalić, vijećnik SBiH u Gradskom vijeću Tuzla. Gradski vijećnik je naglasio da stranci svakodnevno pristupaju novi članovi i to zbog činjenice da ista predstavlja stranku centra – apsolutno orijentisana rješavanju konkretnih problema naših građana, navodi se u saopćenju SBiH Tuzla.

Vezane vijesti

TUZLA