15 C
Tuzla
23.02.2024.

TEHNOGRAD-company najavljuje svečano otvaranje hotela Vertigos

Turističko-ugostiteljska ponuda grada Tuzle i Tuzlanskog kantona od nedavno je bogatija za novi hotel. Hotel Vertigos nalazi se na Skveru, u neposrednoj blizini centra grada, Trga slobode, kompleksa Panonskih jezera, a riječ je o luksuzno opremljenom objektu sa četiri zvjezdice.

Vlasnik hotela Vertigos je “TEHNOGRAD-company”, domaća građevinska kompanija sa više od sedam decenija poslovanja kako u okviru naše države tako i van njenih granica. Broj objekata koje je ova kompanija izvela je impozantan, a idalje su jedna od vodećih kompanija za izvođenje građevinskih radova i plasiranje investicionih projekata. Istovremeno, TEHNOGRAD-company kontinuirano podržava i aktivno učestvuje u projektima koji su od značaja za zajednicu i time doprinosi poboljšanju kvalitete života, a veliku ulogu imaju i u jačanju domaće ekonomije.

Osnovna vizija hotela “Vertigos“ je postati prepoznatljiv luksuzni brend po usluzi i standardu kvalitete, te biti dosljedan u novitetima uz izvrsnu i personaliziranu uslugu koja premašuje očekivanja i nadahnjuje povezanost sa našim brendom. Gostima će na raspolaganju biti 17 soba, a sve sobe su luksuzno uređene te obogaćene svjetski poznatim standardima ugostiteljstva. U sklopu svoje ponude, Hotel “Vertigos” će imati i potpuno opremljen restoran čiji dizajn će gostima pružiti mir i ugodnu atmosferu tokom serviranja doručka. Također, tu su sale i amfiteatri za održavanje poslovnih sastanaka, predavanja, seminara, kongresa, naučnih skupova, konferencija i okruglih stolova uz audio-vizuelnu opremu vrhunske tehnologije.

Hotel Vertigos obezbijedio je i e-punjač za sve korisnike električnih automobila.

”U pogledu kvalitete pružene usluge, nastojimo se prilagoditi našim gostima te udovoljiti njihovim zahtjevima. Želimo opravdati povjerenje koje su nam gosti poklonili svojim dolaskom i prije nego što smo hotel zvanično otvorili, a u nastojanju da uslugu podignemo na veći nivo, svakodnevno pratimo sugestije naših gostiju, kolega i prijatelja. Lokacija objekta je idealna i za poslovne ljude, ali i za porodice sa djecom, kao i za mlade. Već imamo hotelijersko-ugostiteljskog iskustva, a naš je najveći uspjeh kada nas zadovoljni gost preporuči drugima ili nam se ponovo vrati˝, izjavio je Ademir Vrabac, direktor hotela ˝Vertigos˝.

Uprkos činjenici da je turizam tokom pandemije uzrokovane koronavirusom na globalnom nivou najviše pogođena djelatnost, hotel Vertigos su, poštujući higijensko-epidemiološke mjere, osim gostiju iz Bosne i Hercegovine posjetili i gosti iz Turske, Njemačke, Nizozemske i Kine.

Svečana ceremonija povodom otvaranja hotela održat će se 3.juna.

Vezane vijesti

TUZLA