Transturist Tuzla: Obavještenje za putnike pri putovanju u Njemačku

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Transturist Tuzla objavio je važno obavještenje za sve svoje korisnike. Obavještenje prenosimo u cjelosti:

“Poštovani putnici, Potrebno je napraviti par KORAKA prije vašeg narednog putovanja u Njemačku: 

 • Prije vašeg putovanja u Njemačku OBAVEZNI ste obaviti online registraciju na stranici  https://www.einreiseanmeldung.de/ 
 • Nakon obavljene registracije, dobit ćete POTVRDU kao pdf datoteku putem elektronske pošte, koju ste naveli u kontakt podacima. 
 • Potvrdu je potrebno odštampati i predočiti vozačima prije ulaska u autobus 
 • Ukoliko putnik nema tehničku mogućnost da se sam prijavi preko gore navedene internet adrese moguće je popuniti formular u autobusu,ali ipak savjetujemo sve putnike da to obave putem internet adrese ukoliko su u mogucnosti. 
 • Podsjećamo vas na naše redovne polaske: 
 • Linija Tuzla – Dortmund via Srebrenik, Brcko, Loncari, Orasje, Munchen, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe, Mannheim, Frankfurt, Koln/Bonn, Dusseldorf, Duisburg, Bochum i Essen. Iz Tuzle četvrtak i subota Iz Dortmunda ponedeljak i subota

  ***INFORMACIJE I REZERVACIJE
  +387 35 320 320, +387 61 193 383
  0176 257 52 472, 0176 268 06 789

  Napomena: Svi putnici su obavezni prije samog putovanja provjeriti pravila ulaska u zemlju u koju namjeravaju putovati (preporučujemo vam da informacije potražite u nadležnom Ministarstvu ili Ambasadama zemalja u koje putujete). Transturist ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko putniku, zbog neispunjenih uslova, ne bude dozvoljen ulazak u zemlju u koju putuje” – stoji u saopštenju Transturista Tuzla.