22.8 C
Tuzla
24.06.2024.

ViK Tuzla – Prošle sedmice upriličeni B2B susreti

U četvrtak 18.03.2021. godine u hotelu Mellain u Tuzli održani su B2B susreti „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima” koji je ovaj put u sklopu projekta „Pouzdanost 2020” održan u Tuzli, u organizaciji bonitetne agencije LRC i Poslovnih novina, članica LRC grupacije, uz pokroviteljstvo Ziraat Bank BH i logističkog partnera Express Courier UPS-a.

Poštujući sve epidemiološke mjere, u hotelu Mellain, razgovarali su privrednici Tuzlanskog kantona, Brčko distrikta, Sarajeva i drugih gradova BiH. Među vlasnicima i direktorima privatnih kompanija bili su i uspješni menadžeri javnih preduzeća.

Niz ovakvih B2B susreta olakšao je uspostavljanje poslovnih veza sa klijentima, a istovremeno je uveliko olakšan i proširen pristup tržištu kapitala i načinima finansiranja. Govoreći o zajedničkim interesima učesnici ovog skupa su i ovaj put sklopili poznanstva i poslovne aranžmane.

Finansijska stabilnost i pozicija, odnosno rejting firmi koje

su prisustvovale ovom događaju upravo su dobra predispozicija da imaju interesa sklapati međusobne poslove, što je i cilj B2B sesija „Četvrtkom u podne sa bonitetno pouzdanima”. Sve to nadopunjuju priče o tome kako biti i ostati uspješan u ova izazovna vremena koje se objavljuju na portalu Poslovnih novina i oficijelnim društvenim mrežama te plasiraju javnosti kao pozitivan primjer dobrih praksi.

JKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Tuzla je u Top 5 Bonitetnih kompanija u Bosni i Hercegovini, odnosno 3(treća) u rangu u djelatnosti u 2019.godini. U narednom periodu JKP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Tuzla će nastaviti sa unaprjeđenjem svog poslovanja u cilju svakodnevnog pobošanja usluga i dostizanju krajnjeg cilja, a to je top 1 u rangu u svojoj djelatnosti u u Bosni i Herce

 

Vezane vijesti

TUZLA