-5 C
Tuzla
09.12.2023.

Završena nagradna igra – Još veća sreća je uz tuzlansko

Nagradna igra “Još veća sreća je uz tuzlansko” je okončana. Javno izvlačenje dobitnika održano je 01.09.2020. u objektu Pivnice Taverna Tuzla, u prisustvu predstavnika medija i gostiju.

Glavnu nagradu, automobil VW T-ROC, osvojila je Lejla Pajić iz Tuzle.

Pored glavne nagrade izvučeni su dobitnici i ostalih vrijednih nagrada (roštilj, frižider piva, playstation, mobitel,…).

Brojevi dobitnika iz sva tri kola nagradne igre se dostupni na spisku koji se nalazi u nastavku, a svim dobitnicima zahvaljujemo na vjernosti i čestitamo na osvojenim nagradama.

Podsjećamo, za učešće u nagradnoj igri svaki učesnik je u periodu od 01.06. do 01.09.2020. godine trebao pronaći i poslati kod od  sedam znakova putem SMS poruke na broj 091 212 405 ili web forme na www.pivaratuzla.ba. Kodovi su se, pored staklenih boca Tuzlanskog pilsner sa oznakama nagradne igre, mogli pronaći i na limenkama od 0,50 litara. Izvlačenje dobitnika je obavljeno u 3. kola a svaki izvučeni dobitnik je dobio SMS ili Viber poruku sa obavještenjem o osvajanju nagrade, kao i druge informacije.

-Još jednom čestitamo svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama i mnogo sreće svim učesnicima u nekoj od narednih igara Pivare Tuzla, saopćeno je.

Vezane vijesti

TUZLA