Djed mraz i njegov pomoćnik na vratima korisnika Udruženja oboljelih od multiple skleroze

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Djed mraz i njegovi pomoćnici studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta nastavili su i juče misiju darivanja, širenja ljubavi i zajedništva. Juče su pokucali na vrata Udruženja oboljelih od Multiple skleroze u Tuzli, te su podijelili novogodišnje paketiće za djecu članova ovog Udruženja.
Pored novogodišnje podjele paketića u prostorijama Udruženja, Djed mraz je sa svojom pratnjom obišao i 3 porodice gdje je također obradovao mališane svojim dolaskom i prigodnim paketićima i ujedno posjetio nepokretne članove udruženja oboljelih od Multiple skleroze.
Kako je predsjednik Udruženja oboljelih od Multiple skleroze, gospodin Mersudin Muminović izjavio da i članovi Udruženja koji nažalost nisu više sa nama, ne smiju biti zaboravljeni, studenti su posjetili porodicu člana koji nažalost više nije sa nama. Te mališane obradovali sa prigodnim novogodišnjim paketićima.
Ovo je još jedna u nizu od akcija koje su realizirali studenati Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta zajedno sa prof. dr. Edine Šarić. Studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta poznati su po humanosti i ljubavi koju svakodnevno pružaju onima u potrebi. Oni jednoglasno poručuju da žele svakim svojim korakom i djelovanjem da pokrenu dobro u drugima, a posebno u vrijeme praznika i darivanja!!!