-1 C
Tuzla
20.04.2024.

/FOTO/ Novo u Omega centru Živinice: Restoran za svačiji ukus!

Poslije nekoliko mjeseci planova i radova, II sprat Omega centra Živinice dobio je novi izgled sa savremeno uređenim prostorom.

„Naša željaje da posjetiocima pružimo ugodan ambijent sa lijepom atmosferom i još ljepšim slanim i slatkim kulinarskim specijalitetima“, otkrivaju nam iz Omega centra.

Upravo ta želja podstakla je i otvaranje jedinstvenog restorana Omega – Restaurant & caffe koji će zajedno sa ljubaznim osobljem i idealnom lokacijom u gradu, svojim posjetiteljima nuditi odličnu uslugu, provjerene jelovnike te vrhunske okuse.

Ono što je bitno istaći jeste da se na meniju nalaze i jela sa potpisom vrsnog kuhara Nihada Mameledžije. Najpriznatiji bosansko-hercegovački kuhar široj je javnosti, učestovanjem na raznim festivalima i TV emisijama, poznat po mnogim uspješnim projektima, radovima i gastro delicijama.

Nihad je sa kuharima Omega Restaurant & caffe osmislio i izabrao najbolje recepte, a kakvi nas okusi tamo očekuju saznati možemo već od petka 03.07.2020.godine, kada je zakazano svečano otvaranje. Zato posjetite Omega centar Živinice i uvjerite se u kvalitetu i istančan ukus Chef-ova ovog restorana. Svi su dobrodošli!

Vezane vijesti

TUZLA