1.7 C
Tuzla
06.12.2023.

Hifa Petrol: Poznata imena dobitnika Porsche Boxstera i Range Rovera Evoque

Hifa Petrol, najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH jučer je organizovala izvlačenje finalnog kruga velike Hifa Petrol nagradne igre „Osvoji Porsche & Range Rover za 100 KM HPLUS goriva“.

Izvučeni su sretni dobitnici glavnih nagrada velike nagradne igre, ali i 2.500 ostalih vrijednih nagrada. Automobil Porsche Boxster osvojio je Anel Nasufović iz Bihaća, a Range Rover Evoque osvojio je Saša Prole iz Banje Luke.

Nagradna igra trajala je od 15. maja do 15. oktobra 2020. godine. a zbog izuzetno visokog nagradnog fonda izazvala je veliko interesovanje javnosti. Podijeljeno je preko 2500 vrijednih nagrada, a finalno izvlačenje emitovano je na Face TV. Zaštitna lica kompanije Hifa Petrol: Mesud Pezer, Nedžmin Ambešković i Darko Savić donijeli su osmijeh na lice sretnih dobitnika. Spisak dobitnika nagradne igre objavljen je na zvaničnoj web i Facebook stranici kompanije Hifa Petrol:

https://bit.ly/3dMLgzY

https://bit.ly/3m8Qol5

Snimak izvlačenja možete pogledati

Ovim je završena još jedna u nizu velikih nagradnih igara kojima kompanija Hifa Petrol konstantno nagrađuje vjernost svojih kupaca. Najuspješnija naftna kompanija nastavlja sa ulaganjima u nove projekte, širenjem  maloprodajne mreže kao i usluga te pripremanjem brojnih pogodnosti za svoje vjerne kupce.

„ Povodom 15. godišnjice postojanja kompanije odlučili smo da se zahvalimo našim kupcima na ukazanom povjerenju te smo tim povodom organizirali ovu veliku nagradnu igru. Naša misija je imati zadovoljne kupce, podjeliti sa njima naše uspjehe jer sreća je veća kada se dijeli“, izjavio je Muhamed Vrabac, direktor kompanije.

U ovoj godini kompanija Hifa Petrol otvorila je 3 nova objekta i sada posjeduje 43 maloprodajna objekata sa tendencijom širenja mreže benzinskih pumpi, kao i 5 naftnih te 3 plinska terminala koji zadovoljavaju najviše tehnološke i ekološke norme poslovanja.

U saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom u tehnologiji aditiva, Hifa Petrol je razvila i visokokvalitetna goriva posljednje generacije. HPLUS EURO 6 premium goriva donose vrhunske performanse i poboljšanu ekonomičnost vozilima, smanjuju potrošnju goriva do 4%, pojačavaju snagu motora, smanjuju zvuk rada motora, produžuju radni vijek motora, te dokazano smanjuju emisiju štetnih gasova i doprinose zaštiti životne sredine.

Osnova za učešće u velikoj nagradnoj igri bila je Premium Card, kartica lojalnosti koju je Hifa Petrol lansirala prošle godine  Pogodnosti koje nudi Premium Card su brojne, te ne čudi podatak što za kratko vrijeme ima više od 120.000 zadovoljnih korisnika.

Hifa Petrol je jedina naftna kompanija u BiH koja je svojim kupcima omogućila bolje korisničko iskustvo korištenjem Premium Card mobilne aplikacije. „Premium Card vraća novac i osmijeh na lice“ – već je dobro poznat slogan svim kupcima na Hifa Petrolu.

Pored redovnog popusta od 3% za kupovinu u HP Shopu, te povrata do 0,09 KM po litru za točenje goriva vikendom, aktuelne su i pogodnosti koje je Hifa Petrol obezbijedila u saradnji sa svojim partnerima:

– svakog utorka i četvrtka za plaćanje Raiffeisen Visa karticom 10% popusta na gorivo

– za plaćanje Sberbank karticom svake srijede popust 0,10 KM /litar goriva

– za plaćanje OPA aplikacijom svakog petka 0,10 KM/ litar goriva

– za članove BIHAMK-a svaki dan popust od 0,05 KM /litar za točenje HPLUS Euro 6 Premium goriva

– te Facebook vikend nagrade tokom cijele godine.

Kroz sve aktivnosti koje poduzimaju na pružanje što kvalitetnije usluge svojim kupcima, sasvim opravdan je i  novi slogan kompanije Hifa Petrol – Najbolji prijatelj na putu.

Vezane vijesti

TUZLA