27 C
Tuzla
18.07.2024.

SDP BiH Tuzla: Obustavljamo planirane predizborne skupove

S obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju u Federaciji BiH, Gradska organizacija SDP BiH Tuzla obustavlja planirane predizborne skupove i druženja, stoji u saopćenju ove političke stranke.

Nažalost, okupljanja, čak i ona koja su dopuštena odlukama Federalnog i Kantonalnog Kriznog štaba, podrazumijevaju kontakt velikog broja naših građana, članova i simpatizera, a to sa sobom nosi veliki rizik od širenja korona virusa.

Obzirom da nam je zdravlje naših sugrađana na prvom mjestu, ovim putem vas obavještavamo da ćemo svoje predizborne aktivnosti i predstavljanje Izbornog programa Gradske organizacije SDP BiH Tuzla preferirati putem medija, portala, naše web stranice (www.gosdptuzla.ba), društvenih mreža, kako zvanične facebook stranice od Gradske organizacije SDP BiH Tuzla, tako i putem profila naših kandidatkinja i kandidata, ali i putem printanih materijala koji će biti dostavljani na kućne adrese.

Ovim putem apelujemo na sve naše sugrađane da se pridržavaju epidemioloških mjera koje su na snazi.

Za sva pitanja i informacije vezano za Izborni program, kandidata za Gradonačelnika, kandidate/kinje za Gradsko vijeće Tuzla stojimo vam na raspolaganju putem telefona:035 366 011, 035 366 014 ili na mail adresu: [email protected].”, navodi se u saopćenju.

 

Vezane vijesti

TUZLA