15 C
Tuzla
30.04.2024.

Slobodini dječaci nastupili na turniru u Novom Sadu

Mališani rođeni 2012. i 2013. godine, prethodnog vikenda nastupili su na međunarodnom turniru “Trofej Ilija Pantelić” u Novom Sadu.

Dječaci koje su sa klupe predvodili Samir Kuduzović i Maid Tufekčić pokazali su se u dobrom svjetlu. Nisu uspjeli proći grupnu fazu takmičenja, međutim u izuzetno jakoj konkurenciji ostavili su dobar utisak. Naše 2013. godište odigralo je tri utakmice. Izgubili su od Rada sa 3:0, remizirali su 2:2 sa timom Siniša Mihajlović, dok su u posljednjoj utakmici grupe koja je odlučivala ko će proći u 1/4 finale poraženi od Balkana sa 3:2.

Naši dječaci rođeni 2012. godine odigrali su 4 utakmice u kojima su upisali jedan remi i tri poraza. Poraženi su od Balkana sa 3:0, Derby ih je savladao identičnim rezultatom, dok su prije remija sa TSC-om od 1:1, izgubili od Mladosti sa 1:0, navode iz FK Sloboda.

Mališani su dane vikenda osim takmičenja na turniru, iskoristili i da obiđu Novi Sad, znamenitosti ovog grada i da uz druženje sa prijateljima stvore uspomene kojih će se sjećati cijeli život.

Vezane vijesti

TUZLA