1.7 C
Tuzla
06.12.2023.

Tuzla servis: Ulica Bone Markovića i dio naselja Demirovići bez vode

*** VODOVOD – Ulica Bone Markovića i dio naselja Demirovići bez vodosnabdijevanja. Radi se na otklanjanju kvara, koji će biti saniran u toku dana. Ostala naselja na području grada Tuzla imaju uredno vodosnabdijevanje bez planiranih obustava.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je devet puta, evidentirano je izvršenje četiri krivična djela, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružena je 141 zdravstvena usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu intervenciju na gašenju požara.
*** JKP KOMUNALAC – Od 05.10.2020. do 16.10.2020. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka u naseljima Husino, Ljubače i Kiseljak. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja uz kašnjenja do pet minutana pojeidnim letovima.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmještanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.

Vezane vijesti

TUZLA