17.8 C
Tuzla
21.05.2024.

Jedinstvena Eronet ponuda ograničenog trajanja: Duple gige dvije godine!

Eronet je za sve nove korisnike SMART tarifa, pripremio jedinstvenu ponudu; naime, najbolje tarife na tržištu koje već uključuju najviše gigabajta mjesečnog Internet prometa i surfanje na najbržoj mobilnoj mreži u BiH za 2023. godinu (potvrdio Ookla Speedtest®) u ograničenom periodu nude dupli Internet promet!

Ponuda vrijedi za privatne korisnike SMART tarifa (osim tarifa SMART Cool i SMART Max) koji u promotivnom periodu od 14.2. do 31.3.2024.  potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca uz kupovinu mobilnog uređaja.

Tim potezom, ako budu brzi, korisnici dobivaju jedinstven paket na tržištu, svojevrsnu tarifu unutar tarife koja omogućava uživanje u mobilnom internetu s poduplanim gigabajtima uključenog internet prometa naredna 24 mjeseca. Primjerice, korisnici SMART Surf tarife tako će umjesto 25 GB interneta dobiti čak 50 GB interneta mjesečno, što znači da u roku dvije godine na raspolaganju imaju nevjerojatnih 1 terabajt i 200 GB uključenog interneta prometa.

Sve ovo, kao i inače, dostupno je uz vodeću ponudu atraktivnih mobilnih uređaja dostupnima na mjesečne rate.

Više informacija o ponudi koja se ne propušta; SMART tarifama, dodatnim gigabajtima i ponudi uređaja na www.hteronet.ba.

Vezane vijesti

TUZLA