15 C
Tuzla
22.05.2024.

Tuzla servis – Batva i Paša Bunar bez vode

*** VODOVOD – Ulice: Rudarska, Krečanska, Defembegova i Jure Keroševića, kao i naselja: Batva i Paša Bunar bez vodosnabdijevanja zbog kvara na cjevovodu čija se sanacija očekuje u toku dana. Otežano odvijanje saobraća na potezu centar grada – Irac u Rudarskoj ulici zbog radova. Uredno vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata u TK javni red i mir je narušen jedan puta, evidentirano je šest krivičnih djela, dogodile su se tri saobraćajne nezgode.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su zdravstvene 222 usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 20.02.2023. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Solina i Dokanj. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je pet beba, tri dječaka i dvije djevojčice. U privatnim porodilištima u Tuzli rođen je jedan dječak.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana u utorak za stanovnike Živinica u prostorijama Crvenog križa od 09:00 do 11:30 sati.
*** CENTRALNO GRIJANJE TUZLA – Uredna isporuka toplinske energije.

Vezane vijesti

TUZLA