30.5 C
Tuzla
22.07.2024.

/FOTO/ YimoR kompanija proslavila 35. godišnjicu rada, uposlenicima dodijeljena priznanja

Proteklog vikenda, kompanija YimoR obilježila je 35 godina postojanja. Uz prigodan program i dobru zabavu, godišnjicu su uz menadžment firme obilježili svi uposlenici ove kompanije.

Na rođendanu su dodijeljene i nagrade uposlenicima, koji već godinama rade predano i kvalitetno, te im je menadžment firme zbog toga uručio i priznanja u znak zahvalnosti.

Kompanija YimoR d.o.o. iz Domaljevca osnovana je 1989. godine. Jedna je od najvećih veletrgovinskih firmi, a danas u svom okrilju imaju maloprodajne objekte YimoR i MEGA Diskont. Nedavno je otvorena i fabrika sladoleda Ice Magic.

Misija i vizija koja je postavljena tada vrlo brzo je urodila plodom te je daljnji razvoj išao munjevitom brzinom. Imperativ je bio na razvoju regije u kojoj kompanija djeluje, međutim kada je taj cilj  dostignut ambicije su se povećale.

Razvoj veleprodaje neminovno je pratio i razvoj maloprodajne mreže te YIMOR trenutno ima više od 400 zaposlenih, 50 maloprodajnih objekata i veleprodaju.

MEGA Diskont je relativno nova ideja u okviru kompanije te se pokazala kao veoma uspješan projekat. Prvi MEGA Diskont objekat je otvoren u decembru 2015. godine, prepoznat je i odlično je prihvaćen od strane kupaca.

 

Vezane vijesti

TUZLA