25.5 C
Tuzla
24.06.2024.

/FOTO/ MEGA Diskont otvorio maloprodajni objekat u srcu Bosne

Kompanija YimoR d.o.o. iz Domaljevca otvorila je novi maloprodajni objekat MEGA Diskont u srcu Bosne. Ovo je prvi objekat MEGA Diskonta u Zenici, a 50. market u Bosni i Hercegovini.

”MEGA Diskont u Zenici zapošljava 23 osobe, prostire se na 500 kvadrata, gdje naši kupci mogu da pronađu mnoštvo brendova, od kojih izdvajamo naš Classy brend”, navodi Petra Jovičić, voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

S posebnom pažnjom su uposlenici radili na uređenju i ovog objekta, a kako bi kupcima sve bilo na dohvat ruke. Zeničani iskazuju zadovoljstvo i oduševljenje jer je MEGA Diskont stigao u njihov grad.

”Neka i mi imamo u našem gradu ovako nešto da se čovjek može poslužiti i kupiti što mu treba”, kaže jedan od kupaca.

Kupci imaju priliku u MEGA Diskontu Zenica uživati u kupovini proizvoda različitih proizvođača. Na policama ovog marketa nezaobilazni su Classy proizvodi poput brašna, mlijeka i mliječnih proizvoda, tjestenine, supa, ali i slastica. Za ovaj market, važe i posebne pogodnosti, kao u drugim MEGA Diskont objektima.

”Kupci u Zenici imaju mogućnost svakog zadnjeg petka u mjesecu jednu uštedu, u pitanju je MEGA petak, popust od 10 posto”, ističe Jovičić.

Otvorenje MEGA Diskonta u Zenici bila je prilika za prezentaciju Classy proizvoda, ali i sladoleda Magic Ice, što je novina na bh. tržištu.

”To je dugoočekivani sladoled prve tvornice koju uskoro i svečano otvaramo, a naši kupci u Zenici imaju priliku prvi da ga degustiraju”, naglasila je voditeljica Marketing službe kompanije YimoR d.o.o..

MEGA Diskont nastavlja širenje mreže maloprodajnih objekata, a naredni market će otvoriti u sarajevskom naselju Breka.

Vezane vijesti

TUZLA