17.8 C
Tuzla
21.05.2024.

Specijalna bolnica u Banji Koviljači odnijela sva priznanja za kvalitet i liderstvo

Nagrade i priznanja za kvalitet i liderstvo krunisale su više od vijek i po rada i postojanja Specijalne bolnice Banja Koviljača. Tome su, kažu iz ove ustanove, značajno doprinijeli popunjeni svi smještajni kapaciteti, jer se godinama unazad u Specijalnoj bolnici traži krevet više.

„ U moru nagrada koje smo dobili ovu izdvajamo kao najznačajniju, jer nije vezana za zdravstvenu djelatnost niti usluge wellnes centra, nego devet kategorija uopšte rada jedne institucije i mi smo učestvovali u najoštrijoj konkurenciji“, rekao je prim. mr. sci. dr. Aleksandar Jokić, v.d. generalni direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača.

Više od 20 hiljada pacijenata godišnje posjeti Banju Koviljaču, a među njima i veliki broj onih iz BiH. Stoga je prioritet preko 400 uposlenih da postojeće usluge održe i podignu na još viši nivo. A da su u tome uspjeli potvrđuje nagrada Privredne komore za specijalnog šampiona.

„ Nešto što smo mi nasledili od naših prethodnika, ali srećan sam što mi danas koji radimo možemo uz pomoć novca koji je odvojila Vlada Srbije da renoviramo i unaprijedimo poslovanje i da nešto ostavimo budućim generacijama. A šta smo im ostavili? Ostavili smo im ispunjenje najostršijih evropskih standarda za rehabilitaciju“, navodi Jokić. 

Svečana akademija u povodu 165 godina Banje Koviljače bila je prilika za osvrt na dosadašnji rad i ispunjene zadih ciljeva, ali i za postavljanje novih ciljeva koje tek treba realizovati.

Vezane vijesti

TUZLA