11 C
Tuzla
23.02.2024.

Tuzla servis – Uredna isporuka toplinske energije

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je osam puta, evidentirano je izvršenje sedam krivičnih djela, dogodile su se dvije saobraćajne nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 193 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je četiri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Od 30.11.2020. do 11.12.2020. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka u Slavinovićima, Ši Selu i Sjenjaku. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** PORODILIŠTE – Rođeno je šest beba, četiri dječaka i dvije djevojčice.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi dolazni i odlazni letovi odvijaju se po planu letenja uz kašnjenja do pet minuta na pojedinim letovima.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmještanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja bit će organizovana do petka za uposlenike JU MS Elektrotehnička škola u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.

Vezane vijesti

TUZLA