1 C
Tuzla
31.01.2023.

U produkciji BH Content Lab platforme i BH Telecoma u Sarajevu održana pretpremijera serije „Tender“

U produkciji BH Content Lab platforme BH Telecoma, u kinu Cineplexx u Sarajevu upriličena je  svečana pretpremijera serije „Tender“, kreatora Srđana Vuletića.

Publika je imala priliku premijerno pogledati dvije epizode ove urnebesne bh. serije, koja će vas, sigurni smo, nasmijati do suza.

Prije projekcije se prisutnima obratio generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, koji je ukratko predstavio rad BH Content Lab platforme u okviru kompanije BH Telecom i najavio ostale projekte koji će biti realizovani u okviru ove platforme.

“Tender” je sitcom koji prati rad državne agencija za sprovođenje javnih nabavki. U središtu serije je tročlana komisija koja je sastavljena po nama dobro poznatom “nacionalni ključ” modelu: Srbin, Hrvat, Bošnjak. Tri potpuno različita karaktera, potpuno različite političke vizije, potpuno različita pogleda na svijet su prinuđeni raditi zajednički posao i dijeliti zajednički prostor, tj. kancelariju.

Serija “Tender” će biti premijerno emitovana na MYTV platformi 22. i 23. januara s početkom u 21 sati, nakon čega će premijera iste serije biti i na kanalu FTV 28. i 29. januara.

 

POSLJEDNJE DODANO