21.7 C
Tuzla
23.05.2024.

/FOTO/ Sve na jednom mjestu: Bingo city centar Ilidža otvorio vrata kupcima

Ilidža je dobila Bingo city centar. Nekadašnji Grand centar sada je postao još grandiozniji, jer ponuda koju ovaj centar sada ima znatno je veća nego prije.

Bingo grupacija je u protekloj godini akvizirala Grand centar koji od danas djeluje pod nazivom Bingo city centar Ilidža. Ovo je treći city centar u našoj grupaciji, prvi smo otvorili u Tuzli 2016. godine, drugi u Sarajevu u Općini Novi grad 2020. godine i evo sada na Ilidži“, kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe Trade marketinga Bingo group.

Najveći dio zauzima Bingo plus market koji se prostire na više od 2000 m2. Na ovom mjestu kupci mogu pronaći sve, od prehrambenih namirnica, preko higijene, suđa, kućanskih aparata, odjeće, obuće kao i tehnike. Market je dizajniran u skladu sa savremenim trendovima kako bi ugodnost boravka i kupovine u njemu bila na zavidnom nivou.

Osim novih zakupaca koje imamo u ovom centru, neizostavan dio je hipermarket površine 2700 m2 u plus formatu kao i do sada u svim našim Bingo city centrima“, istakla je Paunoski.

Kupci su oduševljeni ponudom kako Bingo marketa, tako i kompletnom ponudom Bingo city centra. Svi ističu da je jedan ovakav centar trebao Ilidži koja broji više hiljada stanovnika.

„Extra odlično je sve. Sređeno je pravo evropski“.

„Tek smo ušli ali viidmo da je sve lijepo smješteno, široko je, nisu stisnute police ko u nekima“.

„Trebalo nam je ovako nešto na Ilidži“.

„Za početak je dobro i ovakav jedan centar je trebalo da bude na Ilidži. Odlično“.

„Pošto sam Ilidžanac znam da je ovako nešto trebalo na Ilidži“.

Osim marketa u novootvorenom BCC možete pronaći radnje poznatih brendova odjeće, obuće, parfumerije, prodavnice sportske opreme, kao i brojne ugostiteljske objekte. Novost je i što će stanovnici Ilidže sada u ovom centru imati i nekoliko novih prodavnica, a uskoro će biti otvorena i savremena dječija igraonica.

Urađena je potpuno novi izgled centra, uloženo je dosta sredstava. Centar je dobio nove brendove kao što su Dexico, Sinsay, Burger King, a najavljujemo i otvaranje igraonice Svemirko koja će upotpuniti sadržaj centra“, rekao je Edin Tinjak, menadžer BCC-a Ilidža.

Bingo City Centar Ilidža zauzima površinu od 26.000 kvadratnih metara te raspolaže sa 260 parking mjesta u garaži, raspoređenih tako da kupcima pruže “sve na jednom mjestu”. Ukupna vrijednost investicija u osavremenjivanje Bingo City Centra Ilidža iznosi deset miliona KM.

Vezane vijesti

TUZLA