32 C
Tuzla
17.07.2024.

Halid Bešlić posjetio Enisa Bešlagića u izazovu „U Bingu sam 24/7 izazov“, Halid otkrio ko mu najviše nedostaje

Enisa Bešlagića u njegovom novom domu u Bingo City Centar Sarajevo, posjetio je Halid Bešlić koji se tokom boravka družio sa posjetiocima i kupcima ovog šoping centra. Gdje je pjevač tu je i muzika, a Halid je na oduševljenje prisutnih otpjevao i nekoliko svojih hitova. Druženje je trajalo nekoliko sati, a legendarni bh. pjevač se pridružio Enisu u izazovu ocjenjujući najbolje karaoke pjevače.

Halid otkrio ko mu najviše nedostaje

Međutim, kako su Enis Bešlagić i Halid Bešlić dugogodišnji prijatelji, iskoristili su ovu priliku za kratko ćaskanje uz kafu, tokom kojeg je Halid otkrio kako mu nedostaju Kemal Monteno, Davorin Popović i Mirza Delibašić s kojima se družio.

Sa Mirzom sam živio u istoj zgradi, a Kemo i Davor su vezani za sve moje segmente života, tako da mi danas mnogo nedostaju“, iskreno je rekao Halid.

Enis se prisjetio i prilike kada ga je Halid ispoštovao kao mladog čovjeka došavši u jednu ne tako poznatu radio emisiju koju je on vodio.

Tu sam naučio od tebe da su svi bitni i da nikoga ne treba preskakati“, zaključio je Enis.

Tokom ovog razgovora Halid je ispričao i nekoliko detalja iz svog djetinjstva, a na kraju je otkrio i šta je za njega sreća.

Sreća nije para puna vreća, već je sreća zdravlje i okruženje u kojem živiš. Ako je drugima dobro i meni je dobro“, zaključio je Bešlić.

Cijeli razgovor sa Halidom Bešlićem možete pogledati na svim Bingovim društvenim mrežama.

 

Vezane vijesti

TUZLA