21.7 C
Tuzla
23.03.2023.

“Drvosječa” u Tuzli: Otvorena poslovnica, isporuka energenata na kućnu adresu za svega par dana!

Renomirana bh. kompanija “Drvosječa” koja se bavi veleprodajom i maloprodajom ogrijeva i energenata za grijanje otvorila je podržnicu u Tuzli. To znači da će od sada svi stanovnici šire tuzlanske regije brže dobijati energente i  to na njhovu kućnu adresu, za svega par dana.

‘’Kao lideri u svojoj djelatnosti, već par godina smo istraživanjem tržišta uvidjeli da je tuzlanska regija u velikom nedostatku za mjestom gdje jedno domaćinstvo može jednostavnim putem obezbjediti sebi topao dom kada nastupe hladniji dani.

Otvaranjem podružnice u Tuzli koje zasigurno predstavlja novo poglavlje u historiji naše kompanije, zajedno sa našim podružnicama u drugim gradovima koje već godinama nižu pozitivne rezultate te pozitivne komentare stanovnika, mislimo da imamo puno pravo za korištenjem epiteta jedine kompanije u Bosni i Hercegovini koja teritorijalno pokriva čitavu državu po pitanju proizvodnje i distribucije energenata za grijanje” poručili su iz ove kompanije.

“Drvosječa” je stanovnike tuzlanske regije i ranije opskrbljavala sa ogrijevom putem šleperskih isporuka te je u tom procesu bilo nešto dužeg čekanja za isporuku ali otvaranjem svoje stalne podružnice u Tuzli, stanovnicima Tuzle i okolnih gradova će ogrijev biti isporučivan na kućnu adresu za svega par dana.

“Svojom veoma povoljnom lokacijom, naša podružnica u Tuzli će spremno moći zagrijati svako domaćinstvo u tuzlanskoj regiji svojim proizvodima. Kao i u našim ostalim podružnicama, na isporuku bilo kojeg energenta na adresu kupca se čeka svega dva do tri dana. Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo stanovnicima tuzlanskog kantona na ranijem povjerenju te se nadamo da ćemo i u narednom periodu, a u sada lakšoj dostupnosti, nastaviti zagrijavati njihove domove”, poručio je Muhamed Helać, predstavnik kompanije “Drvosječa”.

U svom asortimanu “” nudi ogrijevno iscijepano drvo, ENplus certificirani drveni pelet čiji su jedini ENplus ovlašteni distributer u Bosni i Hercegovini, drveni briket, mrki ugalj te lignit ugalj.

Sve što je potrebno stanovnicima tuzlanske regije da bi poručili proizvode iz asortimana firme “Drvosječa” te njima efikasno i jednostavno ugrijali svoje domove je da pozovu njihove poznate brojeve telefona a to su: 035/808-324 i 061/480-449 ili da ih posjete na njihovoj lokaciji Ljubače bb.

Podjećamo, kompanija “Drvosječa” osnovana je 2005. godine te se može pohvaliti da je kroz svoj vijek postojanja od 16 godina iza sebe ostavila pozitivne rezultate, kako poslovne tako i kvalitetne u pogledu kvalitete svojih proizvoda, u svom sektoru rada a to je sektor veleprodaje i maloprodaje ogrijeva i energenata za grijanje poput ogrijevnog iscijepanog drveta, ENplus certificiranog drvenog peleta čiji su jedini ENplus ovlašteni distributeri u BiH, drvenog briketa te svih vrsta uglja koji čine njihov redovni proizvodni asortiman.

POSLJEDNJE DODANO