30.5 C
Tuzla
22.07.2024.

/FOTO/ Koncertom Jelene Rozge Bingo proslavio sedmi rođendan

Bingo City Centar Tuzla proslavio je sedmi rođendan, a ove godine kako su i samo istakli, zabava je veća nego prethodnih godina.

Svojim posjetiteljima, BCC Tuzla poklonio je dugoočekivani koncert Jelene Rozge, jedne od najpoznatijih regionalnih muzičkih umjetnica.

Rozga je koncert otvorila pjesmom “Bižuterija”, a publika je sa oduševljenjem izgovarala sve stihove pjesme.

Kako je i sama izjavila za RTV Slon, posljednji put u Tuzli nastupala je sa grupom “Magazin”, a samostalno je po prvi put na našim prostorima. Želja joj je kaže održati koncert u Mejdanu.

“To je moja velika želja, nadam se da će mi se ostvariti u svojoj karijeri volim raditi sve polahko. U ovom poslu sam 27 godina i tek sam sad napravila turneju onakvu kakvu sam zamišljala. Nadam se da ćemo raditi koncer i u Tuzli”, kazala je Jelena Rozga.

Pjesme je prilagodila svim generacijama, a osim “Bižuterije”, publika je pjevala i druge hitove poput “ Oprosti mala” ; “Okus mentola” ; “Opium”; “Otrov”; “Solo igračica”; “Karantena”; “Dalmatinka” i mnoge druge.

Osim toga, BCC Tuzla je za svoje posjetitelje pripremio i vrijedne nagrade, ali i nevjerovatne popuste koji će trajati za vrijeme rođendanskog vikenda, odnosno do 12. novembra.

Vezane vijesti

TUZLA