15 C
Tuzla
13.06.2024.

MKF ”Lider” otvorila novi ured u Tuzli

Mikrokreditna fondacija Lider od sada je još bliže građanima zapadnog dijela Tuzle. Lider je otvorio vrata ureda u ulici Rudarska 21 u naselju Irac. Na ovom mjestu, klijentima će biti dostupne finansijske i savjetodavne usluge, kao i u drugim uredima. Lider u Tuzli posluje šest godina.

”Otvaranjem još jednog ureda u sklopu Poslovnice Tuzla, Lider je klijentima svoje finansijske i nefinansijske usluge učinio još bližim i dostupnijim. Mi smo ovdje od 2018. godine, gdje smo u proteklih šest godina opslužili preko dvije hiljade klijenata sa kreditima u iznosu od preko sedam miliona KM”, navodi Šemsija Rizvić Čamdžić, menadžerica Poslovnice Tuzla MKF ”Lider”.

Mikrokreditna fondacija Lider u BiH djeluje 22 godine, te pruža veliku podršku malim poduzetnicima i poljoprivrednicima. Oko osam hiljada klijenata je dio portfolija Lidera.

”Pored finansijskih usluga, MKF Lider pruža besplatne nefinansijske usluge u smislu podrške malim poljoprivrednicima i poduzetnicima da dalje jačaju, unaprjeđuju svoje poslovne aktivnosti. To se ogleda kroz besplatna finansijska i poslovna savjetovanja, umrežavanja, uvezivanja, edukacije,  sve sa ciljem daljeg jačanja i razvoja njihovih malih biznisa”, ističe Džavid Sejfović, direktor MKF ”Lider”.

Svečanost otvorenja novog Liderovog ureda uveličali su prijatelji ove fondacije.

Građane Tuzle očekuju brojne pogodnosti, kako u ovom, tako i u uredu na Stupinama.

”Liderovo osoblje nastavlja pružati svu potrebnu pomoć klijentima u fazi apliciranja, te savjetodavnu podršku prije, u toku realizacije, te tokom cijelog trajanja partnerstva. To bi trebao biti dovoljan razloga da nas posjetite u novom uredu u Tuzli na adresi Rudarska 21 i uvjerite se u kvalitet naših usluga i mogućnosti otpočinjanja uspješne i dugoročne saradnje sa nama”, naglašava Rizvić Čamdžić.

Povoljni krediti za biznis, poljoprivredu, stambeni krediti, kao i krediti za osnovne potrebe, samo su dio onoga što građani mogu dobiti ukoliko posjete novi Liderov ured. Uz ljubazno osoblje, kvalitetne savjete i adekvatna finansijska sredstva, klijenti mogu ostvariti svoje ideje i želje.

Vezane vijesti

TUZLA