Tuzla servis – U protekla 24 sata rođeno je 13 beba

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – U svim gradskim i prigradskim naseljima vodosnabdijevanje je uredno.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je šest puta, evidentirano je izvršenje četiri krivična djela, dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 188 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Od 14.12.2020. do 25.12.2020. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka u Mosniku, Mejdanu i Kuli. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – Rođeno je 13 beba, osam dječaka i pet djevojčica.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani dolazni i odlazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmještanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja možete se odazvati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.