15.5 C
Tuzla
24.02.2024.

Dom zdravlja Tuzla raspisuje konkurs za prijem radnika

Javna zdravstveno – nastavna ustanova Dom zdravlja Dr. Mustafa Šehović Tuzla raspisuje javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme sa punim radnim vremenom uz obavezan probni rad u trajanju od 3 (tri) mjeseca na sljedeće radne pozicije:

Ordinirajući doktor – specijalista ginekologije i akušerstva u Odjeljenju dijagnostike – Služba zdravstvene zaštite žena i trudnica – 1 izvršilac

Ordinirajući doktor – specijalista oftalmologije/specijalista oftalmologije i  optometrije u Odjeljenju za očne bolesti – Specijalističko-konsultativna zdravstvena zaštita – Službe u zajednici i specijalističko- konsultativna zdravstvena zaštita – 1 izvršilac.

Opise poslova, uslove i način apliciranja možete preuzeti u tekstu javnog konkursa na linku ispod (uz prijavni obrazac):

JAVNI KONKURS
PRIJAVNI OBRAZAC

Konkurs je objavljen 28.11.2023. godine u dnevnim novinama Oslobođenje i ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja, a rok za podnošenje prijava počinje teći narednog radnog dana od dana njegovog objavljivanja u dnevnom listu.

Vezane vijesti

TUZLA