15 C
Tuzla
01.06.2023.

/FOTO/ MEGA Diskont od sada i u Ilijašu

Trgovački lanac MEGA Diskont danas je svoja vrata otvorio kupcima u Ilijašu. Ovo je 49-ta trgovina kompanije YimoR d.o.o. iz Domaljevca, koja je građanima dostupna kroz markete YimoR i MEGA Diskont širom BiH. MEGA Diskont Ilijaš se prostire na više od 500 metara kvadratnih i građanima je u ponudi bogat asortiman osnovnih životnih namirnica, proizvoda za higijenu i kućanstvo, mliječnih proizvoda, ali i slatkiša i pića.

”Objekat ima 530 kvadrata, zaposlenih je 25. U ovom objektu je prije postojala trgovina koja je imala veliki obim kupaca. Imamo u ponudi dosta domaćih proizvoda sa povoljnim cijenama, to možete doći pa se uvjeriti kod nas”, kaže Merisa Hasečić, voditeljica marketa MEGA Diskont Ilijaš.

Ranija praksa sa poklonima iznenađenja za kupce u novom objektu je nastavljena, a pripremljeni su i specijalni popusti u MEGA Diskontu u Ilijašu. Kao i u ostalim trgovinama, posebno se ističu proizvodi CLASY sa pristupačnim cijenama.

”U ovoj prodavnici ja vam garantujem i stojim iza toga da je na prvom mjestu kupac i usluga. Pozivamo nove kupce jer ovaj objekat ne liči na onaj objekat koji je bio, ovo je jako lijepo, i za mene je ovo svježina, dođite da vidite i uvjerit ćete se u sve što sam rekla”, navodi Hasečić.

Kupci u MEGA Diskontu Ilijaš su iznenađeni i zadovoljni cijenama i asortimanom. Nisu ranije imali priliku posjećivati markete ove kompanije, ali su već sada sigurni, da će se ovdje redovno vraćati.

U narednom periodu u MEGA Diskontu planiraju otvaranje novih marketa u Tuzli i Srebreniku, te najavljuju širenje mreže i u Sarajevu. Sve će to značiti i nova radna mjesta u našoj zemlji.

POSLJEDNJE DODANO

error: Upozorenje: Zaštićen sadržaj!!